Árazott és árazatlan Költségvetések készítése rövid határidővel

Akár 6-8 munkanap alatt elkészítjük.

Költségvetések készítése cégek, vállalkozások magánszemélyek részére. Kollégáink 10 év nagyvállalati előkészítésben szerzett tapasztalattal rendelkeznek 2-800 millió forint értékben.

Minden esetben TERC programmal készítjük az árazott és árazatlan költségvetéseket. Az elkészült költségvetést excelben, .pdf-ben és Word dokumentumban is át tudjuk adni

Ne tartson külön alkalmazottat az eltérő gyakorisággal érkező árajánlatok készítésére. Nekünk elég megadnia a rezsióradíjat szakmánként és azokat az anyagárakat amiben eltér a piaci ártól, és mi azzal fogunk számolni.
Ha tudja a végső árat ahhoz is be tudjuk állítani a költségvetését.
Pályázati feltételek mentén is tudunk készíteni árajánlatot, költségvetést.
Az árazás során vagy megadja a rezsi óradíjat, vagy megadja a végárat, mi ahhoz igazodunk.

Minden kivitelezéshez ajánlunk költségvetést készíteni, mert:

Lent megtalálhatja irányadó árainkat, de ezek csak nagy általánosságban mondhatók el, egyszerű szerkezeteknél ezek feléért harmadáért is tudunk dolgozni.

Ajánlatkéréshez árazatlan költségvetést is készítünk a megrendelő igényei szerint.

Árakkal kapcsolatban keressen elérhetőségeink egyikén. Általánosságban elmondható, hogy árazásunk a költségvetés bekerülési árának valamennyi százaléka. Minden munkára egyedi árat adunk, de a tipikusan használt áraink a következők:
Családi házak:
Földszintes vagy többszintes új családi ház, bejelentési vagy engedélyezési terv alapján
1.000 Ft/m2
Ipari ingatlanok, közületek:
Egyedi ár

Villamos és épületgépészeti szakági tételes költségvetés (alapvezetékek szerelése az Építőipari Egységes költségbecslési kiadvány szerint a teljes alapterületre tekintettel meghatározva) szerelvények részletezésével: az építész költségvetés készítés költségének nettó 30%-a de minimum nettó 30 000 Ft./szakág (az elkészülő szakági költségbecslés alkalmas, az E-naplóba való feltöltésre.)

Költségvetés kiírások ellenőrzése tervek alapján: Egyedi megállapodás szerint

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült